Teambyggingsarrangementer på arbeidsplassen

Er du interessert i å holde teambygging arrangementer på arbeidsplassen din? Du trenger ikke å bruke mye penger, arrangementene trenger heller ikke å være kompliserte. Du trenger bare å skape strukturerte muligheter for ansatte å bli kjent med seg selv, og de andre kollegaene. Du kan tilby en teambuilding lunsj, et teambygningsmøte.

Du kan planlegge teambygging på arbeidsplassen og i lokalsamfunnet for dine ansatte. Her er tre eksempler teambyggingsaktiviteter som passer til alles regning.

Lunsjdiskusjon og gruppe-bygging: Gi lunsj til hele firmaet, en avdeling eller et arbeidsteam. Tilordne medarbeiderne til ulike arbeidsgrupper på opptil ti personer til å diskutere og svare på arbeidsrelaterte spørsmål.

En morsom måte å dele inn medarbeiderne i grupper på når du ikke bryr deg hvem som er i hvilken gruppe, er å skrive tall på baksiden av tallerknene. Alle ansatte som har nummer 1 på tallerkenen, spiser lunsj og møtes i biblioteket eller konferanserom B, for eksempel. Lagbygnings-lunsj er en fantastisk mulighet til å hjelpe medarbeiderne til å bli bedre kjent med hverandre. (Og hvem er ikke glad i en god lunsj?)

Spørsmålene bør være gjennomtenkte, og isbrytere for de ansatte. Diskusjonstemaene bør gjenspeile interesser og hendelser på arbeidsplassen din.

Ta med en ansatt til arbeidsdagen: Planlegg at ansatte kan ta med seg en annen ansatt som kan besøke en annen avdeling. Ansatte er alltid nysgjerrige på hva andre ansatte gjør. Tilfredsstill deres interesse og introdusere de ansatte til en helt ny arbeidsgruppe i prosessen.

Muligheten til å observere i en annen avdeling gjør det mulig for ansatte å delta i teambygging som forbedrer samarbeid og forståelse på tvers av avdelingen. Det gir også ansatte muligheten til å utforske en annen karrierevei.

Noen organisasjoner legger vekt på kundeservice, teknisk støtte og andre avdelinger jobber med kundes grensesnitt. I tillegg til lagbygging, kan ansatte få et innblikk fra kundene.