Morsomme og spennende teambygging aktiviteter

Til tross for sitt rykte for å være, kjedelig, ikke spennende, er teambygging den viktigste investeringen du kan gjøre for dine ansatte. Teambygging bygger tillit, reduserer konflikter, oppfordrer til kommunikasjon og øker samarbeidet. Effektiv teambygging betyr mer engasjerte medarbeidere, som er bra for bedriftskulturen, og øker bunnlinjen.

De mest vellykkede, minneverdige teambyggingsarrangementene er de som ikke føles som nok en vanlig dag på kontoret. Aktiviteter som åpenbart har til hensikt å tegne i lederskapsverdier eller praktiske arbeidsøvelser er mindre nyttige. Å tilbringe tid sammen, dele en opplevelse eller arbeide mot et felles mål, gjør at samarbeidet skjer mer organisk og langt mer effektivt.

Det viser seg at lykke og læring er bundet veldig tett sammen. Å prøve nye ting med dine ansatte kan skape gode følelser blant de ansatte, noe som igjen virker til sin fordel for virksomheten. Å velge noe unikt og litt utenfor menneskers komfortsoner, kan oppmuntre dem til å komme sammen på nye måter.

Hvilken bedre måte å få dine ansatte til å bryte ut av deres komfortsoner enn å få dem til å stå opp og synge litt karaoke? Du kan til og med ha en konkurranse for beste den gruppen med best gjennomførelse. Bonuspoeng hvis det er fjær og cowboyhatter involvert. Dette fungerer best for en mer utadvendt gruppe, så hvis teamet ditt ikke er i å styrke sine ting på scenen.

Eller hva med gocart? Ingenting er som en liten gocart konkurranse for å binde en gruppe med ansatte sammen. En adrenalinpumpehendelse som gocart er en fin måte å få dine ansatte til å samhandle med hverandre på en helt ny og morsom måte.

En annen morsom måte å få startet adrenalinet på? Et et klassisk laser spill. Ikke bare er det mye moro, det er også enda en mulighet for dine ansatte å utøve sin strategi og logikkferdigheter, samt samarbeidskompetanse. Bonus: Del inn i lag på forhånd og få folk til å kle seg ut.