Dokumenter dine teambygging aktiviteter

Tror det eller ikke, teambygging aktiviteter for arbeidsplassen er kritisk viktig for suksess for virksomheten din. Faktisk gir de personlige båndene mellom dine ansatte faktisk bedriften din en konkurransefortrinn.

Hvordan virker dette? Det handler om engasjement.

Det er en ganske klar sammenheng mellom de personlige bindingene mellom de ansatte og deres engasjement. En nylig Gallup-studie har funnet ut at nærtids vennskap øker medarbeidernes tilfredshet med 50%, mens personer med en selvbestemt bestevenn på jobb er syv ganger mer sannsynlig å være fullt engasjert på jobb.

En annen Gallup-studie rapporterte at engasjert selskap konsekvent overgår konkurransen når det kommer til ting som fortjeneste, produktivitet og omsetning.

Og det står til grunn – jo nærmere du er med dine medarbeidere, desto lykkeligere vil du være på jobb, og jo mer sannsynlig vil du være å ofre din skjønnstid for å hjelpe dem med å lykkes.

Her er den beste delen – lagbygging trenger ikke å være kjedelig og halt!

Vi spurte noen av de mest engasjert, tett strikkede selskapene der ute for å vise oss hvordan man gjør lagbygging riktig.

Teambygging tillater de som ikke jobber sammen hver dag å kommunisere og samhandle med hverandre. De vil nyte samspillet og bli bedre kjent med sine kolleger. Obligasjonen vil bli annerledes (bedre) når de kommer tilbake til kontoret. La teambygging aktivitetene være morsom, men også ha en sann hensikt for bedriften. Ofte har virksomhet teambygging med forutsetning at ansatte i utgangspunktet forstår formålet med aktiviteten.

Lagbygging bør ikke skje i vakuum. Mange bedrifter gjør feilen med å utføre teambyggingsaktiviteter, men aldri henvise til de igjen. Det kan ved et uhell kommunisere til de ansatte om at deltakelse i aktiviteten bare var for å krysset av et element på en liste.

Å utvikle sanne interesser i teambygging betyr å gjøre slike aktiviteter til en levende, pustende del av bedriftens kultur. Lei en frilansfotograf for å ta bilder under arrangementet, seminaret eller aktiviteten. Del disse bildene med ansatte og publikum. Bruk sosiale medier til å lage en samtale om hva laget ditt gjorde og hvorfor.